12 Comments
 1. Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and will eventually come back down the road. I want to encourage continue your great job, have a nice holiday weekend!|

 2. Awesome forum topic.Really looking forward to read more. Want more. Zaiser

 3. Un loc unde te simti minunat!! Coltul de rai al Maicii Domnului!! Drumul spre mintuire!!

 4. BULANCEA VALENTINA

  Este icoana lui MAICA DOMNULUI, facatoare de minuni! Am stat la slujba și apoi la masa,mulțumim și bodaproste!Am lăsat și pomelnic de 40 zile! Dumnezeu să le dăruiască toate binecuvântările Sale la toți slujitorii mănăstirii,și la toți creștinii ortodocși din lume,și la toată zidirea Sa,AMIN!

 5. Mirela

  Un loc minunat, binecuvantat de Dumnezeu, in care mereu vei gasi liniste, zambete, sfaturi bune, o oaza de liniste si aer curat!
  Doamne ajuta la prosperitate, pelerini multi si folos duhovnicesc!

 6. Only wanna comment that you have a very decent website , I like the style and design it actually stands out.

 7. Andreea Diana

  Un loc minunat, plind de liniste si caldura. Un colt rupt din rai in care va recomand sa mergeti.

 8. Ecaterina

  Doamne ajuta, am fost si noi in luna lui august la Sfinta Manastire Bujoreni ,este un colt de rai ! Bogdaproste Parintelui Eufrosin pentru Pepenele si Alunele ! Va pomenim , sarut mana !

 9. Ionesi

  Am fost recent pe acolo,foarte frumos,un mic coltisor de rai! Am ramas sambata seara la priveghere si Dumineca dimineata la Sf.Liturghie,impresionant! Recomand tuturor care au posibilitatea sa ajunga acolo sa o faca.

 10. Georgiana

  Am fost pe 1 aprilie 2017 la această Sfântă Mănăstire, este minunată, mi-a plăcut foarte mult. Peisajul este de basm iar părinții sunt foarte calzi și primitori. Doamne ajută tuturor!

 11. ALEXA MARIA

  Astazi, 31 august 2017, am fost la Manastirea Bujoreni, pentru prima data…..impreuna cu copiii mei, a fost o zi de neuitat din viata noastra…multumim Tie Doamne pentru ziua de azi !!!

 12. Alina

  Un mic colt de rai unde mereu voi reveni cu mare placere! Doamne ajuta!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit